„Party Animal“ on ööelust inspireeritud leedu moe ja elustiili kaubamärk. See esindab pidude kultuuri ning neid, kes elavad ja hingavad. Kirge hoogsa eluviisi, muusika ja stiili vastu kajastavad mitte ainult „Party Animal“ poolt korraldatavad erilised peod, vaid ka loodavad rõivaste kollektsioonid.


Rohkem



© PINTEREST

Valge särk on. Valge T-särk on. Aga kas Teil on valged teksad? Ei? Siis on paras aeg need soetada!

Nagu vabaajajalatsid või polosärk, on valged teksad üks tähtsamatest suvestiili aktsentidest. Valgete teksade sobitamine juba olemasoleva garderoobiga on lihtsam, kui sa arvad…kuid see õnnestub vaid siis, kui tunnistad valusat tõde – jah, need määrduvad. Peale valgete teksade kõigi katsumuste läbimist (sobimatu mudel, plekid jms) saab neist sinu stiili lahutamatu ja loomulik osa.

Kuidas ja millega sobitada üht selle suve moodsamat aktsenti, kuid vältida jäätisemüüja välimust? Vastus ootab sind siin.

Rohkem



© Pinterest

Öeldakse, et head saapad viivad headesse kohtadesse. Ja tõepoolest parandavad kvaliteetsed jalatsid eneseusku ning panevad end paremini tundma. Seega on stiilsed jalatsid meeste garderoobi kõige tähtsam element. Mitu ja millist heade jalatsite paari peab mehel olemas olema? Lugege meie stilistide poolt koostatud nimekirja.

Rohkem
Tasuta stilisti konsultatsioon